Voor welke klachten?

In de praktijk kom ik heel veel verschillende klachten tegen. Je kan bijvoorbeeld bij me terecht als je tegen de volgende dingen aanloopt:

 • Je bent vaak neerslachtig
 • Je voelt je onveilig
 • Je bent ergens bang voor
 • Je loopt vast in je relatie
 • Je bent vaak moe
 • Je hebt last van paniekaanvallen
 • Je bent voortdurend gespannen
 • Je kan je moeilijk tot dingen zetten
 • Je piekert heel erg veel

Dit is een kleine greep uit wat ik tegenkom. Met mijn expertise kan ik vaak wel zien onder welke noemer jouw klachten vallen en wat er nodig is voor een behandeling. Je kan bijvoorbeeld depressief zijn, een angststoornis hebben of een burnout. Je kan ook AD(H)D hebben of autisme.

De persoon achter de klachten

Het label of de diagnose vind ik echter niet zo belangrijk. Wat helpt het je om de stempel opgedrukt te krijgen? Jij als persoon vind ik veel belangrijker. Je bent uniek en jouw ervaring is ook uniek. Op welke manier de klachten jou als persoon belemmeren en hoe je er mee omgaat in jouw leven vind ik veel belangrijker om je goed te kunnen helpen.

Kinderen en jeugd

Kinderen vanaf 8 jaar kunnen ook bij me terecht. Opgroeiende kinderen moeten vaak hard werken om te voldoen aan de normen en waarden van de maatschappij. Bij de groep horen, goed presteren. Je komt als kind en puber veel in jezelf tegen. Je worstelt misschien met jezelf, of je geaardheid, misschien voel je je vaak neerslachtig of bang, heb je moeite vrienden te maken of goed mee te komen op school. Of je wordt gepest. Bij al deze klachten kan ik je helpen.

Ik behandel ook kinderen met:

 • Stemmingsproblemen
 • Hechtings- en gedragsproblematiek
 • Autisme
 • ADHD
 • Verslaving

Mocht je klacht er niet tussen staan en twijfel je of je bij mij aan het juiste adres bent, of wil je een afspraak maken met mij of één van de andere psychologen? Neem dan gerust contact op.