Afspraak maken

Irma

Psychodynamisch therapeut / Arnhem , Elst

Ik ben een levensgenieter en houd van gezelligheid en contact met andere mensen. Daarnaast sport ik graag, zo houd ik mijzelf lichamelijk en geestelijk fit.

AGB 900102088

  • Angst

  • Relatietherapie

  • Arbeidsgerelateerde problemen (loopbaan)

  • Familieopstellingen

  • Verliesverwerking

  • Systeem therapie

Therapiestijl & Contact

Tijdens de sessies creëer ik een plezierige, flexibele en veilige omgeving waarbij we het doel niet uit het oog verliezen. Hierbij toon ik mijn inlevingsvermogen en heb ik een natuurlijke nieuwsgierigheid naar de persoon die tegenover mij zit. En met een vleugje humor maak ik het soms zware onderwerp wat luchtiger zodat er letterlijk meer lucht komt in het proces waar je in zit om zo het doel te behalen.

Ik ben aangesloten bij de volgende (beroeps)verenigingen: VBAG en RBCZ

Afspraak maken / Contact

Sharda Praktijkassistente

Mijn naam is Sharda en ik ben de praktijkassistente van Psycholoog Elst. Als je een afspraak wilt maken neem dan contact met mij op. Zo help ik je graag verder met de juiste behandeling en therapeut. Ik kijk welke therapeut direct plek voor je heeft. Je kunt ook online een afspraak maken bij de therapeuten die vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering via onderstaande knop. Zodra de afspraak is gemaakt krijg je een bevestiging op je mail.

Wil je liever een afspraak maken via een contactformulier? Klik dan op onderstaande button zodat wij contact met je kunnen opnemen.

Je kunt mij bereiken op 06–42305656 of door een mailtje te sturen naar secretariaat@psyexperts.nl

AFSPRAAK MAKEN
CONTACTFORMULIER