Kwaliteitsstatuur Sofie

Sofie

GZ Psycholoog, Orthopedagoog / Nijmegen , Elst

Mijn naam is Sofie, ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin, familie en vrienden. Ik houd van de natuur, van lezen en sporten. Ik ben orthopedagoog en GZ psycholoog. Ik heb het altijd erg interessant en uitdagend gevonden om het gedrag van kinderen te observeren en analyseren en om ouders en kinderen verder te kunnen helpen waar nodig. De laatste jaren heb ik ook heel prettig samen met adolescenten en jong volwassenen gewerkt.

AGB 94009823
BIG 9063475725

( 6 weken wachttijd )

  • Burn-out

  • Angst

  • Slaapproblematiek

  • Stress

  • Onzekerheid

  • Kind en jeugd

  • Depressie

Therapiestijl & Contact

Mijn houding is betrokken en empathisch. Ik vind het belangrijk om goed te luisteren, te analyseren en de problemen inzichtelijk te maken. In de behandeling maak ik vaak gebruik van cognitief gedragstherapeutische technieken. Door anders te leren denken en anders te leren doen, verandert het gevoel en nemen de klachten af. Door een rustige opbouw en (kleine) succeservaringen komt positieve verandering tot stand. Behandelingen van personen jonger dan 18 worden niet vergoed door de verzekering (behandelingen van personen ouder dan 18 wel). Ik werk zonder wachtlijst.

Ik ben aangesloten bij de volgende (beroeps)verenigingen: NIP

Afspraak maken / Contact

Sharda Praktijkassistente

Mijn naam is Sharda en ik ben de praktijkassistente van Psycholoog Elst. Als je een afspraak wilt maken neem dan contact met mij op. Zo help ik je graag verder met de juiste behandeling en therapeut. Ik kijk welke therapeut direct plek voor je heeft. Je kunt ook online een afspraak maken bij de therapeuten die vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering via onderstaande knop. Zodra de afspraak is gemaakt krijg je een bevestiging op je mail.

Wil je liever een afspraak maken via een contactformulier? Klik dan op onderstaande button zodat wij contact met je kunnen opnemen.

Je kunt mij bereiken op 06–42305656 of door een mailtje te sturen naar secretariaat@psyexperts.nl

AFSPRAAK MAKEN
CONTACTFORMULIER